Åtte medaljer i Sør-cup

Postet av Jarl Vidar Falck Davick Meling den 17. Apr 2024

Selv om lørdagens konkurranse nok var det som hadde høyest fokus blant utøveren, var det for klubben en gyllen mulighet til å skape noe sosialt sammen. Fredag kveld arrangerte klubben derfor en sosial pizzakveld for utøverene.Lørdag morgen var klubbens syv utøvere kampklare. For enkelte var dette første gang de fikk smake på konkurransefølelsen utenom lokale Haugalandscuper, for andre var dette en fin anledning til både få nyttig kamperfaring og finpusse teknikkene.


Totalt tok klubben åtte medaljer i turneringen. 

Aron og Sara var med for første gang og gjorde en solid innsats med to sølv i klassen 8-9 år.

Irina dro i land seieren i sin klasse (10-11 år) både i kata og kumite. Thia fikk med seg en bronsemedalje fra sin kumitekamp. I kata nådde hun imidlertid ikke helt opp til pallen. Det ble imildertid en finfin 4. plass i en klasse med 13 utøvere.

For Kaia ble det også fine resultater. Semifinalen vant hun etter at motstanderen ikke møtte opp. I finalen møtte hun en god motstander fra Os karateklubb. Det endte med seier 4-0. Hun fikk også gå en bonuskamp mot en motstander som snart er 16 år. Det endte med et 5-2 tap. Nyttig erfaring å ta med seg videre frem mot NM der hun skal gå opp en klasse (14-15 år).

Sverre var også førstereis gutt i klassen 14-15 år i denne sammenhengen. Han gikk to flotte kamper. Den første vant han, men i semifinalen måtte han knepent gi tapt.

I klassen (16-17, +76 kg) var det bare to påmeldte utøvere. Tobias vant her sin kamp hele 8-0 etter 45 sekunder.

Turneringen ble en kjekk opplevelse for alle som reiste. 

Aron og Sara var med for første gang og gjorde en solid innsats med to sølv i klassen 8-9 år.
Utrolig bra jobbet av alle utøvere og alle foreldre som tok turen og støttet denne gjengen 🤩
Vi er så stolt av utøverne våre🎊

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.